Рекомендується в якості дієтичної добавки до раціону харчування з метою загального зміцнення організму та підвищення імунітету.
-
Виробник Розквіт-СВ-3 ПП Країна виробник Україна Міжнародна назва (довідник ТМЦ) шипшина Первинна упаковка пачка з внутрішнім пакетом Форма випуску чай Кількість в упаковці 110 Спосіб застосування внутрішньо Взаємодія з їжею після прийому їжі Температура зберігання не вище 25 С Умови продажу без рецепта -
ДорослимДозволеноВодіямДозволеноЗ 1 рокуДозволеноГодуючим (за призначенням лікаря)За рецептом Вагітним (за призначенням лікаря)За рецептомАлергікамПротипоказаноДіабетикамПротипоказано -
Склад: плоди шипшини.
Харчова (поживна) та енергетична цінність (калорійність) на 100 г фіточаю: білки - 4 г, вуглеводи - 60 г, жири - 0 г; 256 ккал/ 1071 кДж.
Рекомендації щодо споживання: рекомендується в якості дієтичної добавки до раціону харчування з метою загального зміцнення організму та підвищення імунітету.
Спосіб застосування та рекомендована добова доза: 1 столову ложку (10 г) фіточаю вміщують в емальований посуд, заливають 1 склянкою (200 мл) окропу, закривають кришкою і настоюють 15 хв на водяній бані при частому перемішуванні. Охолоджують протягом 45-60 хв за кімнатної температури, проціджують, залишок сировини віджимають. Об’єм отриманого настою доводять кип’яченою водою до 200 мл. Вживати дорослим та дітям віком від 3-х років і старше по ½ склянки настою 2 рази на добу після їди. Курс споживання - 30 днів. У разі необхідності курс споживання можна повторити 2-3 рази на рік.
Застереження щодо споживання: певними категоріями населення (дітьми, вагітними жінками, літніми людьми, спортсменами та алергіками): жінкам в період вагітності та лактації використовувати за призначенням лікаря.
Протипоказання: індивідуальна несприйнятливість.
Особливості застосування: перед застосуванням рекомендована консультація з лікарем.
Не є лікарським засобом
Дата виготовлення та строк придатності: дату виготовлення вказано на упаковці. Строк придатності-24 місяці від дати виготовлення.
Умови зберігання: зберігати у сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці при відносній вологості повітря не більше 75%. Приготовлений настій зберігати за температури (4±2) ºС не більше 2-х діб.
-
Loading...